Højvandslukker

Sikring af kælder mod kloak- og regnvand.

I takt med at skybrud med ekstrem nedbør oftere vil forekommer i Danmark, kan hus ejere med lavt liggende kældre, være udsat for ildelugtende indtrængning af kloak vand op gennem kælder afløb, wc mm. (Løber baglæns)

En anden fare er, at det offentlige kloaknet ikke er blevet renoveret i en årrække, hvilket kan gøre alle husejere udsatte på en solskinsdag.

   

Det er husejernes ansvar, at aflede spildevand fra kælderen, dvs at man som hus ejer selv skal få en autoriseret kloakmester til at montere en højvandslukke, eller anden form for sikring mod spildevand i kælderen, fx ved at pumpe det væk.

Hos Kloak og vand uddanner vi os løbende, og har modtaget speciel uddannelse hos Lauridsen i højvandslukker, som gør os i stand til at servicere og rådgive bedst muligt.

Vandskader kan give prisfald, men en investering i en godkendt højvandslukke monteret af en aut. Kloakmester, er en værdig forøgelse af jeres hus, samt et godt signal overfor jeres forsikrings selskab.

Pris eksempel: Etablering af gulvafløb med indbygget højvandslukke og indløb.

Opbankning og montering af højvandslukke.

Reetablering af gulv med beton.

Leveres med rustfristål rist.

9.375 kr inkl. moms

Hvis I har wc i kælderen, kræver bygning reglementet en anden type med elektronisk sikring, og her er der flere løsnings muligheder. Da en sådan højvandslukke er en større investering for mange, anbefaler vi et besøg på grunden, så I tilbydes den løsning som passer jer bedst til prisen.

OBS! Siden er under ombygning, da Kloak og Vand er ved at ændre navn til Kloak og VVS.